Sådan gør du: Få adgang til det amerikanske indhold på Netflix

Det er ingen hemmelighed, at der er mere indhold på den amerikanske version af Netflix. Er du i tvivl om, hvordan du får adgang, følger herunder en nem guide.

Amerikanerne har en fordel, når de skal se Netflix. Amerikansk Netflix er nemlig fyldt med film og serier, som vi ikke har fornøjelsen af at kunne se herhjemme. Det kan godt vække misundelse, når man har siddet og scrollet alt indhold igennem for anden gang i træk.

Der er dog heldigvis hjælp at hente, hvis du gerne vil have adgang til det amerikanske indhold. Du kan nemlig nemt få adgang til alt indholdet – og så er det tilmed ikke engang ulovligt. Herunder følger en guide til, hvordan du gør.

Det kræver en VPN

VPN er en forkortelse for Virtual Private Network, og det er et tool, hvor du kan tilgå hjemmesider og tjenester via en server, som er placeret i et andet land. Du kan altså få det til at se ud som om, at du er i USA, hvorfor du kan få adgang til det amerikanske indhold.

Der er ingen gratis løsninger, hvorfor du er nødt til at skulle punge ud, hvis du vil have adgang til en god og pålidelig VPN-klient. Det er dog en lav pris, hvis du ofte anvender den populære streamingtjeneste.

Sådan får du adgang

Uanset, hvor it-kyndig du er, kan du nemt få adgang til det amerikanske indhold. Det eneste, det kræver, er, at du har et abonnement hos en VPN-udbyder. Sådan en finder du hos blandt andre NordVPN, der er blandt de største og mest populære udbydere.

  • Trin 1: Opret en bruger hos NordVPN. Du kan sagtens nøjes med det billigste abonnement. Vælg, at du vil tilgå nettet fra USA.
  • Trin 2: Installér VPN-klienten på din computer, telefon eller tablet, afhængigt af hvor du ønsker at streame Netflix fra.
  • Trin 3: Nu er du koblet på en server i USA, hvorfor du har adgang til de bedste film på Netflix, du ellers ikke kan se herhjemme.

Bryder jeg loven ved at anvende en VPN?

Du bryder ikke loven, når du anvender en VPN-udbyder til at tilgå det amerikanske udvalg af film og serier. Det lyder måske for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er der ingen love, der forbyder dig at anvende en VPN. Det bedste af det hele er, at du udover at få adgang til et større udvalg af underholdning også kan tegne et billigere abonnement.